luni, 22 martie 2010

Despre cum ne mintim si alte abureli.

Luand eu asa o pauza de la activitatile mele zilnice, am inceput sa ma gandesc asa putin la aberatiile in care "uamenii", adica noi, credem mai mult sau mai putin.
Voi face o scurta lista:

± Dumnezeu

± Mos Craciun[o.O]
± Iepurasul de Paste[wtf.]
± Barza[:>]
± Pokemon
± Harry Potter
± personajele fanteziste din !!!TWILIGHT!!![gth, bitches]
± etc etc[Fie`le tarana usoara. amin.]
Deci.

Dumnezeu. Ce e Dumnezeu? E nenea ala de care se teme lumea, desi nimeni in viata nu l`a vazut, auzit, simtit etc. Poate doar schizofrenicii, aia care mai si ucid "in numele Domnului"[aleluia, uita`ne`am la Most Evil]. Nici macar profii de religie, aia instruiti ca sa`ti explice nu pot si incearca sa schimbe subiectu` cand aduci vorba de asta. De preoti nu mai vorbesc, n`am mai trecut pe langa unu de vreo 2-3 ani. Concluzie: Nu pot sa cred in Dumnezeu, inca mi se pare ceva la fel de inventat ca si Mos Craciun, iepurasul de Paste, HP si Pokemon.

Mos Craciun. Mos Craciun e un nene, asa, bun cam ca Dumnezeu, si in care copiii pana la 7-8 ani cred. Desigur, ei sunt mintiti de parinti, si dupa varsta aia afla de la alti colegi/prieteni/vecini ca de fapt nu exista. Trist. Si totusi, inainte de Coca Cola Mos Craciun era verde.

Iepurasul de Paste. Iepurasul de Paste este o aberatie inca de cand auzi de el, adica, mai bine era Gaina de Paste sau ceva de genul. Doar are legatura cu niste oua. La fel ca si Mos Craciun, in iepuras se crede pana la 7-8 ani. Dupa, tragedie.

Barza. Barza e aberatia suprema, e Dumnezeu in varianta cu cioc. De ce o barza? De ce nu urs/iepuras[de Paste]/vulpe/Mos Craciun/cocos/ornitorinc/lemur? Asta chiar nu stiu. Cert e ca "mami si tati" isi mint copilu`, ca sa nu`i spuna ca de fapt ei rupeau patu` fix cu 9 luni inainte ca dintr`o burta enorma si groaznica sa iasa un plod. Mda.

Pokemon. Era o moda mai demult, am prins`o si eu, in care Pokemon era un fel de religie asa. Toata lumea vroia sa stranga cartonase, abtibilduri, albume cu Pokemon, si toti se trezeau duminica la 7[gen ca pentru slujba] ca sa vada serialu. Frumos sau ce?

Harry Potter. Daca Dumnezeu vindeca oameni bolnavi incurabil, invie , ne`a facut etc etc, de ce nu poate sa existe si Harry Potter care sa dea din bagheta? Eu zic ca ori crezi in ambele chestii, ori in niciuna.

Vampiri/varcolaci/chestii-trestii[~~~TWILIGHT~~~]. Astia au devenit mai mult decat o religie printre adolescentele de rand, mutilate de iubiri neimpartasite si de ce`au mai avut ele parte. 99,5% se viseaza muscate de Robert Pattinson[care sa fim sinceri, a avut un singur rol decent, ala din Harry Potter, si a murit repede si frumos] si dupa muscatura propriu-zisa, poate si o partida de sex, ceva, fiecare visand la o marime a sculei lui ~~~Rob~~~ cat mai potrivita pentru dansa. Vai, de ar fi real, am scapa de multe fiinte penibile.

Daca am omis niste chestii/detalii[stiu ca am omis multe] ziceti`mi ce si cum^^!
See ya.

2 comentarii:

Blogger nu e nevoie de nume a spus...

ma bucur ca mi-ai cuprins gandul

22 martie 2010 la 22:59  
Blogger R@ a spus...

doamne ce am ras =))

28 martie 2010 la 12:15  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire